İmamoğlu: "Bizi izlemekten bile yorulurlar, bitap düşerler"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, baştan aşağı yenilenerek kente değer katacak Çubuklu Siloları ve Beykoz On Çeşmeler Meydanı’nı hizmete açtı.

283 kez okundu.
İmamoğlu:

Açılış töreninde konuşan İmamoğlu, “Bugün her yerde, her arkadaşımız, bir açılışla İstanbul'a hizmetlerini sunma gayreti içindeydi. Ya açılış ya temel atma derken, yani bizim şu bir günlük performansımızla bile… Ben onlara ne diyeyim? ‘Metal yorgunu’ mu diyeyim, ‘mental yorgunu’ mu diyeyim? Ne diyeyim? Bizimle mücadele değil, bizi izlemekten bile yorulurlar, bitap düşerler” dedi. 

Yaptıkları her hizmetin vatandaşların farklı ihtiyaçlarını karşıladığına ve farklı sorunlarını çözdüğüne dikkat çeken İmamoğlu, “Vatandaşlarımızın yararlandığı bu hizmetlerin bir tekini bile küçümsemek, hiç kimseye yakışmaz. Hepsi değerli. Hepsi farklı bir ihtiyaç çözüyor. Çünkü böyle bir tavır doğru değil, vatandaşa yönelik bir saygısızlıktır. Onun için bu ekonomiyi, bu ülkeyi nasıl bu hale getirdik diye utanmak size düşer, milletimize Kent Lokantası açmak da bize düşer” diye konuştu

.

Açılış töreni öncesinde, Ukrayna’nın Odessa Belediye Başkanı Gennadiy Trukhanov tarafından, İBB’nin yolladığı insani yardım malzemelerine teşekkür amacıyla yollanan kalp şeklindeki gemi çapası teslim aldı. Çapa, Ukrayna İstanbul Başkonsolosu Roman Nedilsky tarafından İmamoğlu’na takdim edildi. Ardından Beykoz Çubuklu Siloları’nın yenilenmiş halini gezen İmamoğlu, son olarak da tören alanına geçti. Vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle miting havasında geçen açılış töreninde konuşan İmamoğlu, “İstanbul, hepimizin göz bebeği. Bu eşsiz şehrin tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkmak, İstanbul'un muhafızı olmak, muhtemelen hepinizi öyle hissediyorsunuz, bizim için çok değerli bir görev” dedi.

Hibya Haber Ajansı

İmamoğlu: "Bizi izlemekten bile yorulurlar bitap düşerler"
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Bak: 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabını başlattık
Bakan Bak: 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabını başlattık
IDF: Savaş uçakları Gazze Şeridi'nde düzinelerce terör hedefine saldırdı
IDF: Savaş uçakları Gazze Şeridi'nde düzinelerce terör hedefine saldırdı