Babacan: Demokrasi yerelde başlar

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart Yerel Seçimleri için oyunu Ankara Bilkent Emlak Bankası Ortaokulu’nda kullandı.

130 kez okundu.
Babacan: Demokrasi yerelde başlar

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanutladı. Babacan, “Büyükşehirlerimiz önemli, ama en çok da ilgi İstanbul ve Ankara’nın üzerinde ister istemez” dedi.

DEVA Partisi olarak hem İstanbul’da hem de Ankara’da kendi adaylarıyla seçime girdiklerini belirten Ali Babacan, ”Kendi adaylarımızın seçilmesi için yoğun bir gayret içerisinde olduk. Bizim umudumuz tabii ki adaylarımızın mümkün olan en iyi başarıyla bu seçimlerden çıkması." ifadesini kullandı.

“Demokrasi yerelde başlar”

Babacan, "Bir oyla ne değişecek ki demeyelim, bir oyla çok şey değişir” diyerek, “Demokrasi yerelde başlar. Onun için yerel seçimde millet olarak sandıklara sahip çıkalım. Demokrasimize sahip çıkalım. Asla bu büyük ve güzel ülkeden umudumuzu kesmeyelim. Türkiye gerçekten iyi yönetildiğinde çok daha iyi noktalara çok hızlı ulaşabilen bir ülke. Çözümü hep beraber demokrasi içinde arayalım” açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Babacan: Demokrasi yerelde başlar
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AKUT gönüllülerine
AKUT gönüllülerine "navigasyon eğitimi" verildi
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı