Özel Haber - Badıllılar Derneği'nden, Şeyhanlılar Federasyonuna ziyaret

Şanlıurfa Badıllılar Derneği Başkanı Şükrü Değerli ve yönetim kurulu üyeleri, Şeyhanlılar Federasyonunu ziyaret etti.

4724 kez okundu.
Özel Haber - Badıllılar Derneği'nden, Şeyhanlılar Federasyonuna ziyaret

Şeyhanlılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Şeyhanlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Değerli, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Değerli, ziyarette yaptığı konuşmada, Şanlıurfa'nın ortak çıkar ve menfaatleri doğrultusunda paydaş dernekler ve kuruluşlara her zaman destek verdiklerini söyledi.

“Şanlıurfa'nın köklü aşiretlerinden ŞEYHANLILAR adını başarıyla duyuran kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Şeyhanlılar Derneklerinin bir çatı altında toplanıp faaliyet yürütmesini başarı için önemsiyorum. Bunu başaran Şanlıurfa şeyhanlılar Dernekler Federasyonu’nu kutluyorum” dedi.

Şeyhanlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Emin Şeyhanlıolu da birçok derneğin çatı kuruluşu olan federasyonun birlik ve beraberliğe önem verdiğini belirtti.

Derneklerin tabela derneği olmadığını, hepsinin de faal olduğunu vurgulayan Şeyhanlıoğlu, tüm derneklerimizle üyelerimizn ve Şanlıurfa'nın ortak çıkarları doğrultusunda çalışıyoruz” dedi.

Ziyarette, Şeyhanlılar Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Polat Genel Sekreter Murat Basyan,Yönetim Kurulu üyeleri, Badılılar dernek başkan yardımcısı Veysel Doğan,Şeyhanlılar Federasyonu gençlik kolları başkanı Seyda Ali Seyyidoğlu,Badıllılar gençlik kolları başkanı Muhamet Şaban Çalışkan,Badıllılar derneği  yazarı Adem Şah da hazır bulundu.

Badıllılar Derneği'nden, Şeyhanlılar Federasyonuna ziyaret

Badıllılar Derneği'nden Şeyhanlılar Federasyonuna ziyaret
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AKUT gönüllülerine
AKUT gönüllülerine "navigasyon eğitimi" verildi
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı