Akşener: ‘’Sinan Ateş’in hesabını bizatihi ben soracağım, ben!’’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik ilk miting startını Antalya’da verdi.

189 kez okundu.
Akşener: ‘’Sinan Ateş’in hesabını bizatihi ben soracağım, ben!’’

Akşener, Mansur Yavaş ile birlikte Antalya Kepez’de kendilerini karşılayan kalabalıkta vatandaşlara seslendi.

21 yıllık Ak Parti iktidarının uzun zamandır insanları kutuplaştıran, hakaret ve küfür içeren diline karşılık 14 Mayıs’ta bunun değişeceğini söyleyen Akşener;?‘’Tam 21 yıldır onu onunla kavga ettiren bunu bununla kavga ettiren, doğduğu yerden dolayı hakaret yiyen, kıyafeti üzerinde hakaret edilen, davranışı yüzünden hakaret edilen ve hiç birimizin hiçbir yerde olmaması için tavır konulan bir siyasi tavrın, bir siyasi dilin 14 Mayıs akşamında addaya gideceği ve Recep Bey ve arkadaşlarının makamından saygıyla uğurlandığı, sayın Kılıçdaroğlu’nun da alkışlarla o makama oturtulduğu bir gün yaşayacağız.’’ dedi.

‘’Bugün hem İYİ Parti’ye hem de sayın Kılıçdaroğlu’na oy istemek için karşınızdayım.’’ diyerek konuşmasına devam eden Akşener, İYİ Parti’nin kurulmasıyla birlikte Türkiye’de birçok şeyin değiştiğini söyleedi.?

Akşener,?‘’İYİ Parti kurulmasaydı bugün, bu kürsüden konuşan arkadaşlarımız, konuşan kardeşlerimiz, değerli ağabeyim sayın Mansur Yavaş ve diğer büyükşehir belediye başkanları acaba konuşuyor olabilecekler miydi? İYİ Parti kuruldu, bir şey değişti, her şey değişti.’’ diye konuştu.

‘’Birleşe birleşe kazandık’’

İYİ Parti’nin kurulduğu günden beri hakaretlerle, iftiralarla ve tehditlerle dolu bir 5 yıl geçirdiklerini ifade eden Akşener; ‘’Korktuk mu? Hayır. Çaldık mı? Hayır. Ne yaptık? Birleşe birleşe kazandık.’’ ifadesini kullandı.

Akşener konuşmasına şöyle devam etti:

‘’Bakın aynı anda hem fetöcü hem ateist… Ya bir de kafir ilan ettiler. Ben ki hacıyım, ben ki 7 yaşından beri 5 vakit namaz kılarım. Amma velakin beni kafir ilan ettiler. Aynı anda fetöcü, kafir, pkklı. Ama Diyarbakır’a gittiğim zaman, Urfa’ya, Van’a gittiğim zaman da faili meçhulcü ilan ettiler. Ulan manyaklar! Hem ateist, hem kafir hem fetöcü hem faili meçhulcü hem de pkklı olunur mu? Siz işte kafayı böyle yediniz.’’?

31 Mart seçimlerinde İstanbul’da seçimlerin iptal edilmesinin ardından Ekrem İmamoğlu’nun 805 bin farkla tekrar kazanmasını hatırlatan Akşener; ?‘’Eğer sen İstanbul seçimini iptal ettirir 13 bin 500 oy farkını kabul etmez; ‘Mutlaka bir şeyler olmuştur, olmasa bile olmuştur’ dersen, iptal ettirirsen ondan sonra ne olur biliyor musunuz? Bu millet, bu aziz millet millî iradeye el sürdürmez, iradesine el sürdürmez. El sürdürmediği için de döner öyle bir Osmanlı tokadı atar ki feleğini şaşırırsın.’’? şeklinde konuştu.

‘’Sinan Ateş’in hesabını bizatihi ben soracağım, ben!’’

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın yaptıklarını hatırlatan Akşener; ‘’Kandil’in teröristini TRT’ye çıkardılar. Bebek katilinin mektubunu okuttular. Sinan Ateş’in katilini bulamayanlar, Sinan Ateş’i öldürtenin kim olduğunu bulamayanlar; o cinayeti, o katledilmeyi örtenler… Hesabını bizatihi ben soracağım, ben!’’ diye konuştu.

?

Hibya Haber Ajansı

Akşener: ‘’Sinan Ateş’in hesabını bizatihi ben soracağım ben!’’
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Blinken: Gazetecilere ve bağımsız medyaya desteğimiz sarsılmaz
Blinken: Gazetecilere ve bağımsız medyaya desteğimiz sarsılmaz
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i öncesinde toplantı düzenlendi
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i öncesinde toplantı düzenlendi