YMP ilk il başkanlığını coşkuyla Şanlıurfa'da açtı.!

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, partisinin ilk il başkanlığını Şanlıurfa'da açtı. Coşku dolu açılışta Mutlu, "Düşünün, diğer partiler bir yılda – iki yılda sesini bile duyuramazken, biz sadece 20 günde 20 il kurduk. Bunun altında bu aziz milletimizin gücü yatıyor" ifadelerini kullandı.

1538 kez okundu.
YMP ilk il başkanlığını coşkuyla Şanlıurfa'da açtı.!

Genel Başkan Teoman Mutlu, partisinin vizyonunu ve hedeflerini anlatırken, "Bir millet yeniden uyanıyor. Bu güven ve sevgi bizi daha da güçlendiriyor" dedi.

YMP Genel Başkanı Mutlu, Türkiye'nin umuda, özgürlüğe ve refaha açılan kapısı olarak tanımladığı partisinin ilk il başkanlığının açılışını Şanlıurfa'nın kutsal atmosferinde gerçekleştirmekten onur duyduğunu vurguladı.

Mutlu'nun konuşmasında öne çıkan diğer başlıklar ise şöyleydi: "Halkımızın umutları tükenmiş. Bu karanlıkta Yerli ve Milli Parti olarak bir ışık olmak için kurulduk. Hedefimiz; dürüst, namuslu ve donanımlı insanlarla Türkiye'yi daha aydınlık yarınlara taşımak. Bizdeki asil kan, bu mücadeleye girmemize vesile oldu."

Şanlıurfa açılışının ardından her hafta yeni bir il başkanlığını açma hedefiyle yola devam edeceklerini belirten Mutlu, "Her büyük iş, bir tek adımla başlar. Bugün işte o ilk adımı, sizlerle atıyoruz... Umut olacağız, ışık olacağız" dedi.

Mutlu, konuşmasını "Vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza sahip çıkacağız. Kimseye muhtaç olmayız. Rızkımızı veren Hüda'dır, kula minnet etmeyiz. Bu kutsal yürüyüşe, bu milletçe şahlanışa hepimizi davet ediyorum" ifadeleriyle sonlandırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Meloni, Ürdün Kralı II. Abdullah ile bir araya geldi
Meloni, Ürdün Kralı II. Abdullah ile bir araya geldi
116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası tercih başvuruları başladı
116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası tercih başvuruları başladı