Yılın Yumoş zamanı bu sefer bambaşka bi’ ferahlık deneyimi ile geldi

Yumoş, Yumoş Extra ailesinin yeni ürünü Yumoş Extra Sakura’nın bambaşka ferahlık dünyasında tüketicileri yolculuğa çıkarmak üzere, Kanyon Metro girişinde “Yumoş Sakura Tüneli” oluşturdu. Yumoş Extra Sakura’nın bambaşka ferahlık dünyasında, ikonik Yumoş ayılarıyla interaktif bir görsel ve duyusal deneyim sunan “Yumoş Sakura Tüneli”, 9 Mayıs'a kadar ziyaretçilerini bekliyor.

118 kez okundu.
Yılın Yumoş zamanı bu sefer bambaşka bi’ ferahlık deneyimi ile geldi

Yumoş, Yumoş Extra ailesinin yeni ürünü Yumoş Extra Sakura’nın bambaşka ferahlık dünyasında tüketicileri yolculuğa çıkarmak üzere, Kanyon Metro girişinde “Yumoş Sakura Tüneli” oluşturdu.

Yumoş Extra Sakura’nın bambaşka ferahlık dünyasında, ikonik Yumoş ayılarıyla interaktif bir görsel ve duyusal deneyim sunan “Yumoş Sakura Tüneli”, 9 Mayıs'a kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Yumuşatıcı, giysi bakım deterjanı, ev tekstil ve kırışıklık giderici spreyleri ile giysi bakımında yıkama ve yıkama sonrası yenilikçi çözümleriyle portföyünü genişleten Yumoş; yumuşatıcı serisine eklediği yeni ürünü Yumoş Extra Sakura için Kanyon’da sıra dışı bir aktivasyona imza attı. Lüks parfüm evlerinin sıklıkla kullandığı ve özel kokular arasında yer alan sakura çiçeğinden geliştirdiği yeni yumuşatıcı ürünüyle dikkat çeken marka; ürünün giysilerde bıraktığı yeni yıkanmış gibi kalıcı koku ve ferahlığı “Yumoş Sakura Tüneli” ile Kanyon’a taşıyor.

Herkese açık bir şekilde oluşturduğu deneyim alanıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Yumoş; Kanyon metro girişindeki tünel boyunca kurduğu 24 metre uzunluğundaki led ekranlarla Yumoş’un bambaşka ferah ve renkli dünyasına dikkat çekiyor. Ziyaretçilerin sakura kokusunu da deneyimleyebileceği, neredeyse tüm duyulara hitap eden deneyim alanları oluşturan marka; ikonik Yumoş ayısının, yürüdükçe ve dokundukça hareket eden sakura çiçeklerinin yer aldığı muhteşem görsel dünyası ile ziyaretçileri keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. 

Aktivasyonun yapıldığı alanın dışında da çalışmalar yapan Yumoş; Levent metrosu ve çevresinde ziyaretçileri deneyim tüneline yönlendiren yaratıcı çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Bir metro treninin içini ve dışını da giydiren marka, ziyaretçileri metroya adım attıkları ilk andan itibaren bambaşka bir ferahlık dünyasına davet ediyor.

Yumoş Sakura Deneyim Tüneli, bambaşka bi’ ferahlık dünyasıyla, 9 Mayıs'a kadar Kanyon metro girişinde.

 
Hibya Haber Ajansı

Yılın Yumoş zamanı bu sefer bambaşka bi’ ferahlık deneyimi ile geldi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Gürcistan Başbakanı Kobakhidze ile ortak açıklama yapıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Kobakhidze ile ortak açıklama yapıyor
Sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret
Sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret