Çakar’dan bölge milletvekillerine eleştiri: Bu halk için ne yaptınız?

Mardin-Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar, “Geçmiş dönem uyuyan vekillere çağrımız var Bu halk için ne yaptınız bu halkın öncelik taşıyan sorunlarını hangisini çözdünüz bana ve bu halka anlatınız” dedi.

2436 kez okundu.
Çakar’dan bölge milletvekillerine eleştiri: Bu halk için ne yaptınız?

Mardin-Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar, Mardin ve Kızıltepe’de hizmet eksikliğinden dolayı bölge milletvekillerini eleştirdi.

Milletvekillerini bölgeye hizmet yapmamasından dolayı eleştiren Çakar, bölgenin hak ettiği hizmeti alması gerektiğini de ifade etti.

İşte Mardin-Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar’ın açıklamalarından satır başları:

“İLÇENİN SORUNLARINI İLGİLİLERE YETKİLİLERE TAŞIMAYA ÇALIŞIYORUZ”

“Mardin Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar Vekiller için çıkarılan yeni yasayı eleştirip isyan eti bu hukuksuzluğa aykırıdır. Bir milletvekili ayda 22 milyar TL alıyor şimdi de yeni yasa çıktı 2 yıl milletvekilliği yapan emekli sayılıyor. Ben Menduh Çakar 36 yıl devlet memurluğu yaptım ayda 2600 TL aldım 36 yıl çalıştım emekli oldum şimdi 2200 alıyorum. Ben Menduh Çakar olarak bu halk için bedel ödedim mağdur oldum her zaman bu onurlu halkın yanında oldum taleplerini siyasi ve yerel yönetim sorunlarını öncelik taşıyan sorunları dile getirip gündeme taşıyorum taşımaya devam edeceğim. Federasyonlarımızla STK’larımızla muhtarlarımızla çiftçilerimizle odalarımızla halkımızla sürekli temasta olup bu onurlu ilçenin sorunlarını ilgililere yetkililere taşımaya çalışıyoruz.”

“HALKIN ÖNCELİK TAŞIYAN SORUNLARINI HANGİSİNİ ÇÖZDÜNÜZ”

“Seçim arifesinde halka söz vaat yemin billah edip beni seçseniz iradenizi bana verseniz hakkınızı hukukunuzu arayacağım diyorlar. Geçmiş dönem uyuyan vekillere çağrımız var. Bu halk için ne yaptınız bu halkın öncelik taşıyan sorunlarını hangisini çözdünüz bana ve bu halka anlatınız.

Ama kendiniz için oğullarınızın ticareti için yandaşlarınıza makam koltuk tahsisi için gerekeni yaptınız yazıklar olsun bu halkın iradesini gasp edip sahip olan ve de bu halkla ilgilenmeyen zihniyeti şiddetle kınıyorum Yeni seçilen Vekillerimizin böyle olmamasını diliyorum.”

“ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN BİR İŞÇİ BENİM GİBİ ÇALIŞAN BİR MEMUR İNSAN DEĞİL Mİ?”

“Bu yasayı çıkaran gündeme getiren sizde nasıl bir insaf nasıl bir vicdan asgari ücretle çalışan bir işçi benim gibi çalışan bir memur insan değil mi? Ailesi çocukları yok mu insanca yaşama hakları yok mu sizde utanma vicdan yok mu bir avuç toprak ancak gözünüzü doyurur. Bu ülkede vekil olan birinci sınıf vekil olmayan ikinci sınıf hukuk bunu gündeme taşımalı Avukat Baroları İnsan Hakları Derneği bunu gündeme alınması gerekirdi.”

Çakar’dan bölge milletvekillerine eleştiri: Bu halk için ne yaptınız?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lahbib: Demokrasi ve hukukun üstünlüğü asla garanti altına alınmaz ve dikkat gerektirir
Lahbib: Demokrasi ve hukukun üstünlüğü asla garanti altına alınmaz ve dikkat gerektirir
IDF: Mısır sınırında birkaç şüpheli tespit edildi ve ateş açıldı
IDF: Mısır sınırında birkaç şüpheli tespit edildi ve ateş açıldı